Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bakom tidens ögonlock

sakta sänker sig

 

    känslans vind

 

mot det oväntade

 

  där längtan öppnar sig

 

i fridens hav

 

  stillsamheten

  slumrar

 

de gömda hemligheterna svävar

 

  bakom tidens ögonlock

 




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-08-18 21:11



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Stillheten, lugnet, det rofyllda präglar texten.
2017-08-22

  ResenärGenomLivet VIP
Rofyllt och mycket vackert...
2017-08-19

  Sofhia Wirström
fin
varm och skör
vackra ord
2017-08-19

    ej medlem längre
ömt skrivet
varsamt öppnas blomman


2017-08-18

  Bjarne Nordbö
Jo. Jag kan både se och känna dina ord.
2017-08-18
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP