Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslor.

Stormande
känslor

Flammande
livsglöd

Förnekande
innerlighet


Lämnade
en fadd smak
av totalt
misslyckande





Fri vers av Ylvak VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-19 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ylvak
Ylvak VIP