Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rättvänt

Den som lärt sig
stå på huvudet ser

att världen
är upp och ner

ekorren
kilar under grenen
fram

för att möta
sin småfågelmadam

tonflygaren
vilar trygg
det är svårt
att tro

på rygg
i havsörnens bo

fiskmåsen
släppte sitt
klagande skri

lärde sig
koltrastens
melodi

vargen leder
fåren till
betesmark

lammen anförtror
vargen
att ensam är stark

patienten
botar läkarens
sjukhusfobi

ateisten lär var kristen
bli tvivelfri

presidenten
lyssnar noga
till spädbarnets
gråt

bjuder in till
konferensen
"hur bär man sig åt"




Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 242 gånger
Publicerad 2017-08-20 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren