Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku - som ett klart vatten


som ett klart vatten
ogrumlat, fritt flödande
så vill jag skriva




Bunden vers (Haiku) av Annaemi VIP
Läst 383 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-08-20 16:31



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Ibland hakar det upp sig åtminstone för mig Klart vatten ger en fin bild.
2017-08-21

  Marita Ohlquist VIP
Bra formulerat om skrivandets svårigheter!
2017-08-21

    ej medlem längre
Och den drycken skulle jag som läsare vilja dricka.
2017-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP