Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det plågar


varje gång,

du ser, min nakna kropp





men blundar,

för allt innanför





Fri vers (Fri form) av Julio VIP
Läst 541 gånger och applåderad av 37 personer
Publicerad 2017-08-21 00:11



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Tjusigt, och jag kan relatera.
2020-02-24

  wildrose
Bra djup.
2017-09-03

  Jaseph
Texten påminner om något viktigt, om djupdimensionen som varje äkta möte inte kan undvara
2017-08-30

    ej medlem längre
Allt du har under ytan är det värdefulla
grunda sjöar är så tråkiga
de torkar lätt ut. De djupa är spännande och berikar vår jord

källan i vårt inre
de rätta
betydelserna
öppnar själen
livets källa
vattnar jorden

vi ser rymden
med alla stjärnor
hör musiken
som sjunger i våra hjärtan
ljuset tänds
då åter
och vi går på en stråle
av hoppets ljus

se dig själv
du är en värdefull själ

2017-08-24

  Marita Ohlquist VIP
Kärnan är viktigare än skalet!
2017-08-22

    Sefarge VIP
Så Sant o kort!
Sammanhanget
Innanför den
yttre påklädnaden!
:)
2017-08-22

  Emily Whatever
En kort dikt som innehåller så mycket. Väcker tankar och känslor hos mig. Riktigt stark och berörande text!
2017-08-21

  Blått Norrsken VIP
Stark text om sanning och det som är äkta och under skalet . Om viljan att välja hur vi vill se .
2017-08-21

  ResenärGenomLivet VIP
Stark känsla...innehållet borde betyda mest...
2017-08-21

  M.A.J.R
Fint skriftat! Ett fåtal rader med ett stort djup och känsla i varje ord.
2017-08-21

  S.A.I. Steve Lando VIP
välfångandes väl
2017-08-21

    Elisabeth Nilsson VIP
Det som finns under ytan, är det viktigaste. Bra skrivet!
2017-08-21

    Peter Söderqvist
Du fångar känslan starkt med dessa få rader.
2017-08-21

    ej medlem längre
vem blundar för det viktiga
under ytan?

samhället
som inte bryr sig
vi hamnar mellan stolarna
då vi inte har den polerade ytan

de ser inte hur värdefulla vi är
varenda själ




2017-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Julio
Julio VIP