Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livslångt, meningsfullt arbete




Att odla sin själ
är som att odla sin trädgård


tillväxt och missväxt
ta bort och fylla på


livslångt och meningsfullt arbete
för att få bästa möjliga resultat




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 466 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2017-08-22 12:26



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
Kloka, insiktsfulla ord.
2017-08-28

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det är så viktigt att ta hand om hela sig...mycket bra skrivet...
2017-08-26

  Eva Helene VIP
Så klokt och insiktsfullt och ingen behöver egentligen gå arbetslös!
2017-08-24

  Anya VIP
Håller på att så igen mina rabatter i trädgården. Men min själs trädgård fyller jag för fullt. Fin liknelse.
2017-08-23

  överlevaren VIP
Ord med näring och bra jordmån!
2017-08-23

  StinaJ VIP
Insiktsfulla ord.
2017-08-23

  Lehva VIP
Så klokt och sant.
Kunde varit sagt av en buddhistisk munk. Fint skrivet.
2017-08-23

  Peter G VIP
Ja det är lätt att glömma att själen också behöver vård och näring!

Det är alltid en fröjd att läsa dina texter!

2017-08-22

  Blått Norrsken VIP
Visst behöver vi odla och ta hand om missväxt vad gäller vår själ . Sen kan vi skörda den fina doften av vår själs oas bland våra medmänniskor. Vackert skrivet .
2017-08-22

  aol
Bara så sant och så klokt skriftat,
2017-08-22

  M.Eta
Bra liknelse, gäller att välja de bästa fröerna som ger garanterat bra resultat1
2017-08-22

    Peter Söderqvist
Visdom paketerat i en liten text.
2017-08-22

  Maria Sundelin VIP
Det gäller att hitta en bra balans
Kramar
2017-08-22

  Gunnel Eriksson VIP
"Vad är meningen med livet?"
En återkommande fråga. Jag
tycker att du funnit ett bra svar
här.
2017-08-22

  Niliboy
Fint!
2017-08-22

    ej medlem längre
Själen kräver sin omsorg, att inte glömmas bort bland allt annat som pockar på. Fint skaldat!
2017-08-22

    Elisabeth Nilsson VIP
Visdomsord att ta tillvara! Vi får jobba på.
2017-08-22

  Blomma-Stjärna VIP
på så sätt har vi alla ett livslångt och meningsfullt arbete - bra!
2017-08-22

  Per Rydberg
Saann,enkel,njutbar!
2017-08-22

    ej medlem längre
Kära, Marita, du levererar alltid visdom på ett värmande och vackert sätt. Tack.
2017-08-22

  Öknens Ros VIP
Absolut är det så, själen behöver få sina behov tillgodosedda!
2017-08-22

    ej medlem längre
Som alltid fångas jag och berörs av din klokhet.
2017-08-22

  ULJO
Själen kräver lika stor omsorg som växterna i rabatten. Bra tänkt.
2017-08-22

  Valter Örn VIP
Tänk om alla världens invånare kunde tänka så !
2017-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP