Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kort inhopp, med en elektrifierad Tanka. Sköt om er. <3


En skräck värre än Liv [Tanka]

 

 

Bristen på kriser

krackelerar murbruket,

fintar mig vettskrämd.

Att dagen skall vara fri

är en skräck värre än Liv




Bunden vers (Tanka) av Judas Ekholm VIP
Läst 412 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-08-24 19:26



Bookmark and Share


  Gena
Snyggt fångat!
2017-08-29

    ej medlem längre
Orden når ända längst in i min egen ångest - skickligt formulerad Tanka.
2017-08-25

    ej medlem längre
På spetsen av spjutet fångar du rädslan för att inte känna att man lever!
2017-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP