Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fy fan...


Censur är diktaturens redskap

 

Där mina kråkfötter spretar,

där mina stavelser gör halt,

där bläcket sugs upp av censuren,

där pennan knäcks av tyrannen,

som pladdrar om solidaritet

men värnar makten med hot och våld...

där dväljs jag nu.




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 388 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-08-24 21:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ordens makt kan inget döda....
2017-08-25

    ej medlem längre
Mycket bra om den pågående galenskapen över våra huvud!
2017-08-25

  henke_r
Bajsa på censuren! Pk-folket är de största vurmarna. Mer Judas Ekholm och Nikanor Teratologen åt folket :):)
2017-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP