Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tre år

Tre år sedan
du strök mig
som jag inte var värt nånting
Du var min allting.

Inget har ändrats
inte en mm fram
Jag vaknar och somnar
med ditt namn
Har slutat lyssna på sånger
Ingen kan berätta det jag bär.

På kvällar ibland
berättar jag för min son
vem du var
Hans frågor är tunga
Jag har inga svar.

Han älskade dig säkert mamma
tröstar mig han




Fri vers av stormen
Läst 256 gånger
Publicerad 2017-08-24 23:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormen