Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade krig

 

 

Som en skadeskjuten älva

glider du fram,

med krutröken som flor

kring din skira kropp,

och ber om en sista kyss

från hagelgevärets läppar.

Vem är jag att neka dig det?




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-08-25 13:35



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Jag läser en människas avgrund och grandiosa makt i din nedkokade text om krigets ansikte. Skarpt och verklighetstroget i poetisk framtoning.
2017-08-25

    ej medlem längre
En ruskig bild av krig och meningslöshetens fula spöke.
2017-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP