Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Schack-matt


I livets stundtals cyniska schackspel behöver du inte vara en Kasparov
för att leva och verka.

Men du bör känna till;
hur många rutor det finns,
vilka drag de olika pjäserna är förmögna till
och har dragning åt,
samt vilken färg de tillhör.

Måhända en viss medvetenhet om när du själv nyttjas.

Så du inte finner hela ditt liv och existens till slut inte vara något annat

... än ett simpelt bondeoffer.




Övriga genrer av Regular
Läst 568 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-08-27 21:43



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En del spelar drar sig ej för att vinna, andra vinner hellre tid att brinna, några spelar av hjärtats lust, att låta ögonblick fara i en pust, en spelare kan vara 'någons' kvinna...
2021-02-14

  walborg
Kloka råd - varmt tack
2017-08-28

    ej medlem längre
Väcker tankar...
2017-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Regular
Regular