Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Relation - Gud


När jag var yngre så sökte jag främst Gud i Ordet
Nu söker jag Honom mer i bönen

Då ville jag förstå Honom
Nu vill jag lära känna Honom





Uppfyllas av Honom


Inte bara i mitt intellekt


Utan I hela mitt jag




Fri vers (Fri form) av Regular
Läst 232 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-07-13 00:15



Bookmark and Share


  Niliboy
Så fint, samma här!
2021-07-14

  Bibbi VIP
Amen!
2021-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Regular
Regular