Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...vackraste


rofyllt

det skymmer i molnen

solen glittrar i sjön

tystnaden 

smeker själen




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-08-30 10:48



Bookmark and Share


  bumerang

Såå stämningsfullt uttryck du förmedlar
2017-08-30

  Marita Ohlquist VIP
Lugn, ro och harmoni!
2017-08-30

  Niliboy
Så fint!
2017-08-30
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP