Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ord av tidlöshet

kärlekens andetag

skimrande känsla

berörande och bedårande

ord av tidlöshet

 

målande vackert

in i själens hjärta

 

ordens passion

en förälskelses vingar

på längtans hav

 

väver en slinga 

av guld

i ett tidevarv

 

där orden

flyger fritt över arket

 

att beröra någons

 

inre




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 396 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-30 14:32



Bookmark and Share


  Niliboy
Mycket fint, ja bedårande!
2017-08-31
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP