Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om ditt och datt

Jag lyssnar på
lagom melankolisk musik.

Sluter ögonen
tänker mig att jag ringer pappa
och kommer fram direkt

Vi pratar om ditt och datt.
Jag berättar
om dagens funderingar
om kattens lekfullhet
dagens störtregn
av nästan tropiskt slag.

Om någon teknisk pryl
jag skulle vilja beställa
på postorder.

Du har det bra
allt lunkar på.
och så någon lite vits, förstås.

När vi lagt på inser jag
att jag glömde
fråga hur soluppgångarna
ser ut

i himlen.

 




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 848 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-09-01 00:51



Bookmark and Share


  Anna Liljestrand
Vacker vardagslöngtan!
2020-11-16

  Anna Liljestrand
Vacker vardagslöngtan!
2020-11-16

    R Peiper VIP
Snyggt!
2020-01-23

  anits VIP
Fint skaldat, kan känna igen mig i din fina text hur jag pratar med min mormor, som varit borta i över 4 år.
2017-09-03

  Palett
Fin text om våra inre samtal !
2017-09-02

  walborg
Vår inre dialog fortsätter - vilken gåva
2017-09-01

  Ingemies. Blandning
Jag känner igen mig i dikten. Mycket fint skrivet.Jag kan sätta mig ibland, funderar om jag kunde ringa pappa.
2017-09-01

  Minkki VIP
fin,

2017-09-01

    ADI Nehlin
Fint skaldat....längtan efter det där vanliga samtalet med någon man stått nära kan vara svår ibland...
2017-09-01

  Den lilla tänkande
Slutklämmen <3 :) Jag tror den är väldigt ljus och rosa ^^
2017-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)