Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fattig

 

 

 

i många fattiga länder

ser man många barn

som en försäkran

om en tryggad ålderdom

en ekvation som är omöjlig

ens om barnen arbetar




Övriga genrer av Öknens Ros VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-09-01 09:20



Bookmark and Share


  Fulbergarn
de gamla tänket lever vidare
2017-09-06

    ej medlem längre
Bra skrivet om ett stort problem
2017-09-05

    ej medlem längre
Helt rätt
Du satte fingret på
Ett problem. Inte många vill se
Bra skrivet

2017-09-05

  djungelnslag
sant så
2017-09-01

  Staffan Nilsson

I länder som saknar välfärd och är toppridna av exploatörer är livet ett helvete.
Vi i rika världen är exploatörerna, vare sig vi vill eller inte, för vi är de som drar nytta av exploatörerna.
Vi skriver poesi om kärlek och elände för vi har råd ...

2017-09-01

  Marita Ohlquist VIP
Här sätter du fingret på något jag ofta funderat på!
Tror det är bättre med färre barn som kan växa upp till starka vuxna, nu dör många barn av svält och undernäring.
2017-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP