Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glädjens färg är gul

Glädjens färg är gul
som solens varma strålar
värmer ditt inre
mjuknar och leker

Lysande tussilago i dikeskanten
svar på ögonens längtan
med häpenhet och leende
bubblande livsnjutning

Glädjens färg är gul




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 576 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-01 09:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP