Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människans första tanke

 

Vad kan ha varit homo sapiens första tanke nånsin tro? Eller tänkte hon redan som homo erectus? Vad var tanken? 

 

 - Vem fan snodde min köttbit? 

- Vad snygg hon är, henne vill jag ha barn med... eller kanske 

- Gud vad trött jag är på den där karln 

 




Övriga genrer (Satir) av Onomatoprofet VIP
Läst 381 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-02 08:33



Bookmark and Share


  Fulbergarn
jag tänker

2017-09-04

  Gunwale VIP
Tankeväckande i alla fall...
2017-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP