Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Formbar

Han formar henne
med sina silkesvantar
som om hon är formbar
En formidabel, sorglös dröm
att önska fram ur mörkrets djup




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 265 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-09-02 17:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
att kuva en själ är inte bra
den brister
släppa lite taget
2017-09-09

  BenGust VIP
att formligen följa drömmens konturer
2017-09-09

    ej medlem längre
att inte vara rädd för de som trots allt försöker.
våga släppa taget. lite.
2017-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta