Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dessutom

blickar som möts i ögonblicket

 

det vackraste dessutom




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-09-02 21:15



Bookmark and Share


  Niliboy
Ja, vackra är dom, våra ögon som blicka så blygt över nejden.
2017-09-03
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP