Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det berättas att gudinnan Ashera gick på vatten liksom Jesus, dessutom på samma Genesarets sjö. Jag trotsar tidens gap och låter dom vandra tillsammans.


Nattens spegel

Månen låser
nattens
vattenyta

vaktar
egen
spegelbild

belyser
förslutet lock
över osedda
tårar
havsdjup
av regn

vindvågs
krusning
trotsar
silverlås

hand i hand
vandrar
på vågor

ner igenom
ner i botten
som om ytan
inte fanns

skrattar
in i varandra
åt kalejdoskopiska
månbilder

oändligt antal
länkade
ögonblick




Fri vers av Petter Wingren
Läst 581 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-09-03 04:24



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Ett mästerligt stycke poesi att njuta av.
2017-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren