Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avpixlat byter namn

 

Men vargen är fortfarande vargen. 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Onomatoprofet VIP
Läst 457 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-09-03 11:43



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
Ja man får säga vad man vill men så fantasifullt, kreativt och unikt namn har sällan skådat. Men vad gör man inte för att smälta in bland Södermalmsnytt och andra samhällsnyttiga lokalblaskors läsare
2017-09-04

    ej medlem längre
Vill bara inte att "samhällsnytt" ska sko sig på vargen :(
Men vargen kommer, vargen kommer!
är ju en vedertagen metafor
för whatever and you name it: skitstövlar!
2017-09-04

    ej medlem längre
och en pipa är fortfarande en pipa
en ros är fortfarande en ros
en varg är fortfarande en varg

och avpixlat är fortfarande samhällsnytt
omän inte alls på långa vägar samhällsnyttigt alls för mänskligheten - för att inte tala om medmänskligheten i sig!
2017-09-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Spelar ingen roll vad för kostym den har.
2017-09-03

  Staffan Nilsson
Så är det.
2017-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP