Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

åtrå

het längtan 

 

i lustans inferno

 

av åtrå

 

och kärlek

 

när djupaste blickar

 

överträffar drömmen

 

som någon kunnat ge

 

älska min själ




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-09-03 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP