Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur djupet

Som blickar
blinkar tystnaden

som stjärnor
från en annan tid

från ett mörker
till ett annat mörker

ur djupet
av någons hjärta

genom kropp
och fram till en själ




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 236 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-09-04 09:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta