Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

suck av längtan

hela själen

i välvande ögonblick

 

solstrimmor

lyser upp kärlekens hjärta

 

se varsamt 

älska mjukt

 

runtomkring föll tiden ihop

förvandlades till ett evighet

 

långsamt  vände mig om

och jag gick vilse i känslornas ögonblick

 




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-04 17:30



Bookmark and Share


  dansamedvargar
Så fint skrivet!
2017-09-04
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP