Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Övergreppet

 

Ditt saliv som etter,

galla och sprudlande eld,

slickar sönder min oskuld,

och förädlar min pubertet.

 

 

Ta för dig allt vad du vill,

jag är din slappa nickedocka

som står beredd med kofoten i hand

för att krossa dina jävla knäskålar.




Fri vers av Judas Ekholm VIP
Läst 815 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-09-04 19:04



Bookmark and Share


  Gena
Oo det där smutsiga äckliga osmakliga spräcker hål på en bubbla av förväntan.
2017-09-06

    ej medlem längre
hu sirockorysningar
2017-09-04

    ej medlem längre
Framkallar rysningar.
2017-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP