Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undergången

 

 

Bakbundna tungor söker varandra;

kluvna likt paradisets frestare.

Vi ristar blodskam i varandras munnar

och inväntar hämnarens storm

med öppna famnar.

 

 

 

När gräshopporna faller från skyn

bygger vi en glänta av lystnad,

och gräver en vallgrav mot vardagen

när vi gnider oss mot varandra

till en ointaglig enhet.

 

 




Fri vers av Judas Ekholm VIP
Läst 355 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-09-04 20:38



Bookmark and Share


  Gena
Ett slags enat motsatsförhållande mellan formuleringarna. Vackert målande och kluvet träffande!
2017-09-06

    ej medlem längre
När Framtidsspöket nockar det Förflutnas artilleri.
2017-09-05

  henke_r
En framtidsvision snart nära oss alla:) Pang, boom och applåd.
2017-09-05

    ej medlem längre
Sköna bibliska metaforer slår emot läsaren med kraft!I skenet av apokalypsen blir älskogen både desperatare och känslorna starkare.
2017-09-05

    ej medlem längre
fantastisk metaforisk text och bilden pricken över i
2017-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP