Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...om någon ändå orkade att läsa

en klubb för inbördes beundran

läsare i massor och massor med

kommentarer

 

tillhör inte den skaran

men jag är inte här för dens  skull

 

jag är här för att jag älskar orden

och för att jag älskar 

att skriva 




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-09-04 22:27



Bookmark and Share


  Poeten Salvador VIP
Vissa människor behöver få kommentarer och applåder. Jag säger inget om det, vi är väl alla omogna på något sätt, men det kan inte vara meningsfullt att vräka ur sig massor med kommentarer av uppseendeväckande låg kvalitet bara för att själv få kommentarer. Facebookbeteendet måste kännas tomt i längden.
2017-09-04
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP