Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sig själv


klubben för inbördes beundran ,där poeten har en övertro på

klubb för inbördes beundran

läsare i massor och massor med

kommentarer

 

kul att det finns olika sorters poeter

min tro är att de söker bekräftelse 

att de har en övertro på sig själva om de får mycket 

kommentarer och applåder 

 

så lyser känslan igenom 

att de ska vara präktiga

men innerst inne är de bara 

en vanlig människa 

 

tillhör inte den skaran

men jag är inte här för dens  skull

 

jag är här för att jag älskar orden

och för att jag älskar 

att skriva 




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 515 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2017-09-05 08:45



Bookmark and Share


  Fulbergarn
I präktiga poeters sällskap! Låter som en skräckfilm eller är det en komedi? Jag älskar att skriva kommentarer och jag gillar att läsa dom. Och idag fick jag åtta kommentarer på samma text. Världsrekord för mig, men älska på... nu
2017-09-12

  Jack_iX
Bra skrivet o en sanning ... hoppas de hjälper dem som så behöver!
Själva leker vi med orden o sätter dem samman ...
2017-09-06

    ej medlem längre
Mycket bra orsak!
2017-09-05

  Bo Himmelsbåge
Joo... tyvärr är det så att en del poeter samlar på sig så många vänner som möjligt och sedan ger och ylar i falsett åt allt de skriver, med det uppenbara syftet att få så mycket som möjligt själva tillbaka!
Då, handlar det inte längre om seriös poesi, utan om köpmarknad; ger jag Dig, så ger Du Mig!

Bra belyst här!


2017-09-05

    Lars J
Bra reflektion över denna sida som också ger mig en känsla av ryggdunkande och en applåd för en applåd ibland och den som skriver mest kommentarer får också oftast flest i retur.
2017-09-05

  Larz Gustafsson VIP
Jag är här av samma anledning som du.
2017-09-05

  Öknens Ros VIP
utan majoriteten av medlemmar/poeter skulle inte Poeter.se existera, så är det!
2017-09-05

  Valter Örn VIP
Bra 0rsak :)
2017-09-05
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP