Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

över bråddjup

 

 

dagen ger luft

bland tuvstarr

och gungande grenar

 

viskande brisen

rymmer

en nyfiken melodi

den fångar grässvirr och buskrasp

och andra trädgårdens tilltal

som sjöng den

om sammanhang

 

jag hör

genom mina andetag

vindens nu

en tröst

som för

mitt tvivel till vila

 

                                                                                                                                                





 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 400 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-05 09:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg