Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I luften

Som om våren
eller hösten
rörde sig i luften

utan ansvar
att komma fram
till en lösning

bara leende,
tillbakalutad
mot tiden som var




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 242 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-09-07 12:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta