Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till den det vederbör

 

 

Jag har inte och har inte för avsikt att vara med i nån manipulation/konspiration mot dig eller någon du känner. Du har helt missförstått hela situationen. Jag är en helt vanlig människa som tycker om att skriva poesi. Det är mig helt främmande att agera på det sätt du anklagar mig för. Att blockera mig gör nog mest skada för dig, ser att du varit inne på min sida, så jag kanske skulle blockera dig också?

 

Hälsningar

Öknens Ros




Övriga genrer av Öknens Ros VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-07 18:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP