Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Monumentet över den totala dumheten

 

 

Du lär mig hatets tillgivenhet,

den knutna nävens romantik:

starrbligande ögons lidelse

och översminkade samtal/samlag

i övergivna Lidingövillor.

 

 

I världen - den strävande och krävande

den förhävande och kvävande -

är du en stilistisk skyltdocka

som agerar boxboll

när kärleken svämmar över.

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-09-08 14:58



Bookmark and Share


  Gena
Jag håller med om varenda ord. En vanlig personlighet. Kraven om icke-genuin-skyltdockighet
2017-09-11

    ej medlem längre
Hugg och slag. Piskrapp och sveda - världen är galen och kärleken har gått vilse.
2017-09-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Jag anar lager på lager av övergrepp av olika sort i din smärtande text som inte väjer för verkligheten.
2017-09-08

    ej medlem längre
det ska du inte ta
2017-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP