Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ni är asen!

 

 

Trött på omskrivningar

sminkade eufemismer

eightballs kring ögonen

ramlat ner för en trappa.




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 379 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-09-08 17:33



Bookmark and Share


  Gena
Agera för i helvete. Jävla människor (inte du då..)
2017-09-11

  petter rost
Din filterfria röst är vissa dar en tröst, med ord som pisksnärtar... så beklagligt viktiga!
2017-09-09

    ej medlem längre
Så viktigt att bli sedd och att sanningen ses, i synnerhet som det ofta är de allra närmaste som svikit så grovt!
2017-09-09

    ej medlem längre
Lögner och svek regerar i det oskuldsfulla hjärtat.
2017-09-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Missriktad lojalitet från barnens sida. Och även rädsla för att råka än värre ut. Du väjer inte för den svarta verkligheten. Texter som dina behövs!
2017-09-08

    ej medlem längre
varför känna skam att sjunga sanningen?
vad är det för värld som inte ser
vad som händer

finns många barn som misshandlas
det är viktigt skolan fångar upp
barn skyddar sina anhöriga, tar på sig
skulden
2017-09-08

  Öknens Ros VIP
Det gäller att man ser var man går...
2017-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP