Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ordlöshet

känslans ordlöshet 

i vingars tron

att viljan

skall hålla 

sig stark ett slag till

...väntar 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-09-08 21:43



Bookmark and Share


  Gin83
Vacker
Tänker på någon som är sjuk och inväntar slutet... Väldigt starkt för mig och jag relaterar till personliga erfarenheter.
Gillade
2017-09-08
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP