Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarsång

Sommarsången fortsätter
sin färd över ängarna
som om inget förändrats
sen den första, trevande tonen
som inte visste några gränser

Över det gulnade och glömda
går den flyktiga dansen
som vidrör varje strå,
inte lämnar något oberört




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 307 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-09-09 08:55



Bookmark and Share


    Lars J
Det gäller att spara känslan av sången med vetskapen att det kommer en ny vår och sommar, bra fångad känsla!
2017-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta