Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänker på Karin Boyes dikt. Vi måste fortsätta på livsresan.


Vidare

Vidare
Jag måste vidare
Glömma allt jag lämnat bakom mig
Endast minnas lärdomen

Vidare
Jag måste vidare
Lämna dygnpölar av bitterhet
Endast se framåt

Vidare
Jag måste vidare
Uppleva nya vidder
Glädjas åt det som kommer




Fri vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-09-09 11:12



Bookmark and Share


  K.S. Sollenhag VIP
Denna låter bra högt och dramatiskt
2017-09-17

  BenGust VIP
Gillar " lämna dygnpölar av bitterhet" och "nya vidder". Och din ypperliga titel.
2017-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP