Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fotboll

 

 

I råtthålen sveper vi fram

som oskuggad ohyra.

Vi är större än slagen

som är vår uppväxt;

vi höjer handen till avsked

som en smekande kravall.




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 964 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-10 05:13



Bookmark and Share


  Gena
Det är mycket mycket osynligt i denna som på ett perfekt sätt synliggörs. Älskar orden "som en smekande kravall". De talar sitt tydlig språk vad det handlar om.
2017-10-08

    ej medlem längre
Jag bugar inför orden som studsar vassa och starka.
2017-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP