Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårdpersonal

En vårdpersonal
består av många
armar och ben
men bara en rygg

Den kan bära
sin egen vikt
flera gånger om
med rätt teknik

På sin fritid
måste den träna
och sova ordentligt
för att kunna jobba

och vara trevlig
mot alla den möter;
kunder, anhöriga,
chefer och kollegor




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 310 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-09-12 10:09



Bookmark and Share


  Carl-Johan Bachofner
Fy fan när aggressioner från andra sociala medier smittar ner här på poeter.se.

Du Fadime, dikten har ingenting med rasism att göra!

Du är uppenbarligen bara ute efter att smutsa ner.
2017-09-27

    Fadime
Det här är ju ett rasistiskt påhopp på all vårdpersonal. Varför skriver du rasistiskt?
2017-09-26

  Po VIP
Så sant, igenkänning!

Inte heller gör sömniga poliser
någon större nytta
För varken brottsstatistiken
eller familjelivet
2017-09-13

  aol
Så starkt sant bra skrivet,
2017-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta