Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku - drömfångare

sover i drömmar
låna mig drömfångare
innan de bleknar




Bunden vers (Haiku) av Annaemi VIP
Läst 384 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-09-12 10:35



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Drömmarna lever sitt eget liv.
2017-09-18

    ej medlem längre
strålande i ord och bild
2017-09-12

  Marita Ohlquist VIP
Vissa drömmar vill man spara i minnets arkiv!
2017-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP