Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

----____----____----____----____


alltjämt brådmogna penndrag
över samma oroliga hav

knappt att skyla
uppgivelsens vrakgods



var finns tankstreckens mellanrum
att bära fostrets kalejdoskopiska drömmar

konststycket att sätta punkt
som ringar in den vita





Fri vers av Coeur de verre
Läst 429 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-09-13 15:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Coeur de verre
Coeur de verre