Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Går fortfarande på ECT, och är sönderfräst i skallen. Är bara här på nåder, så hav misskund med det här elektrifierade miffot. Hugs & Drugs, lovebirds! <3


Du tråkar ut mig

 

I gränslandet mellan rött och vitt

släpar du ditt vilsna alfabet,

slungar dina stavelser i mitt tomrum

i fåfänga försök att vara intressant.

 

Ett pryglande eko av ett skratt

studsar i mitt uttråkade hjärta;

du har aldrig varit något mer för mig

än ett torftigt tidsfördriv.




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 426 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2017-09-12 16:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Alla vi växer olika. En del växer snabbt som du, andra växer sakta som trädet.
2017-09-18

    ej medlem längre
Ibland är det enda som fungerar ett skott i pannan. På sig själv.
2017-09-12

    ej medlem längre
Hellre fräst än frälst!
2017-09-12

    Sefarge VIP
Som så oftast
Din skrivelse
En betänksam
Kallsup i ankdammen
:}

2017-09-12

    ej medlem längre
Svärtan skriker och känslorna gnistrar - du är inget miffo du är genialisk i ditt sätt att skriva. Heder till dig.
2017-09-12

    ej medlem längre
Gillar verkligen den här svarta antikärlekspoesin som någonstans ändå är mycket mer. Sluta inte slunga dina stavelser. De har en väldig kraft under din penna!
2017-09-12

    ej medlem längre
haha.. bra.. eller ja, är detta bara
ett försök.. fan vad jag är trött på
dessa eviga försök.. till något,
tidsfördriv.. säger du.. ja skjut håll
på dina illusioner.. så kanske du ser

2017-09-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Ingen skriver smärta och svarta tankar, som du. Tycker din hjärna verkar knivskarp, precis som texten.
2017-09-12

    ej medlem längre
Hiss rakt upp.
2017-09-12

  Öknens Ros VIP
För att vara "sönderfräst" åstadkommer du mindre underverk. Lika skicklig som vanligt i ditt hantverk.
2017-09-12

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Kan du hälsa den där djävla dr MENGELE att det är han som är felet ,inte hans patienter.

Din text som vanligt utstickande bland allt mönstergillt här.
2017-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP