Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om tron kan flytta berg , så kan förtyck inte existera


frigörelsen väg

Vägen var lång att vandra
Vägen var svår att gå
Så gick de i hopp för varandra
Så vandrade starka ändå
Fast vägen var kandat av skam
Där gruset var djävulens damm
Så vandrade de långsamt framåt
Så vandrade de långsamt fram
För brinner en eld för frihet
Det flammar en fackla för fred
Det glöder en glöd för imorgon
Och den glöder i evighet




Prosa av Missmilla
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-12 17:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Missmilla
Missmilla