Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att beröra läsaren ,känslan att landa i någons hjärta

att ge frid i själen
känna sig lite så där
varm inom själens hjärta

 

en förmedlande känsla
av ärlighet och visande
ur en närhet
i samspelets mekanismer

 

om kärlek
öppning mot en frihet

 

i hjärtat
av ingjutet hopp
under tankens blickfång

 

att bli påmind
om ordens betydelse

 

av någons skapande
ur pennans glödande skrift

          




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 470 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-13 18:56



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Berör man har man som jag ser det lyckats.
Även om människor blir arga.
2017-09-13
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP