Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter samtal


aforism13sep17

Att inse och medge
sina begränsningar
och svagheter är en styrka




Övriga genrer (Aforism) av Algotezza VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-13 18:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP