Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sparvärt

Fem amiraler
kalasar i kärleksört 

- humla ansluter 

skådespel i solens sken 
fångat av kameralins




Bunden vers (Tanka) av Lena K Nilsson VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-16 15:58



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Vacker bild att njuta av!
2017-09-16

  ULJO
Partytime i naturen.
2017-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP