Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen skillnad

Jag ser ingen skillnad
Mellan dig och en ängel

Du var där för att skydda o leda mig
Vad har jag missat?
Alla fel jag gjort

Och ändå
kämpat med varje andetag
för dig






Fri vers av stormen
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-18 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormen