Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lämnar en brasklapp... Har hjärnbombats i dag, och skrev den här på en höft. Men för helvete, döm mig hårt, döm mig hårdare! Ovan att skriva om sex, även om det inte är särskilt explicit i den här dikten. Nåja, nog med pansarskrift. Dissa eller hissa! :)


Sexuellt krig

 

 

 

Vi ligger bokstavligt talat i krig med varandra;

libidon hos oss båda är sängkammarens Enola Gay

när vi grenslar vårt kött med avsmak i vår blick;

ett tillstånd som eggar upp oss till en ursinnig älskog.

 

 

Efteråt delar vi cigarett och nål med varandra.

Folk påstår att vi inte är bra för varandra,

att vi hetsar oss till ett  destruktivt beteende;

de har så jävla rätt, och vi är så jävla nöjda.

 

 

Vi har testat allt, lurat Livet på tråkigheten.

Nu skall vi spöa skiten ur Liemannen,

VI väljer när vi skall fälla ner persiennerna:

heroin, rakblad, Tom Waits... ett värdigt farväl.

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 1025 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-09-18 20:05



Bookmark and Share


  Hopplös själ
 Privat kommentar på Sexuellt krig  
Hopplös själ har skrivit en privat kommentar på din text Sexuellt krig

Eftersom du skriver dissa eller hissa så gör jag så! ;) 

Jag inleder direkt med att jag både är nybörjare och har svårt för destruktivt handlande. 
Inser samtidigt att det säkert är en del av det som folk uppskattar. 
Även något som du gillar att provocera med!? 
Naturligtvis är det sista min reflektion. 
Är jag knäpp som är kluven för samtidigt gillar jag också folk som ställer saker på sin spets,hehe 

Du stil är sådan överlag känns det och det finns säkert anledning till detta också! 

M.a.o gillar jag inte hyllandet av det destruktiva samtidigt som jag försöker visa respekt mot alla människor och försöka förstå det som bara skymtar bakom! 
Nä,jag lyckas långt ifrån alltid att visa respekt 
:( 

Du är duktig på att skriva och ska naturligtvis fortsätta skriva på ditt sätt då det känns äkta. 

Så jag tycker både ris och ros! 

Eftersom jag nu ger så är jag självklart också beredd på att få en skopa salt tillbaka. 

M.v.h Björn 

P.s
Känns som det bara "hyllas" i kommentarer. 
Slänger ut lite tuggmotstånd här,hehe
2017-09-25

    ej medlem längre
Ja, de e klart man kan tycka så!
2017-09-25

  Gena
Ett slags obehaglig lustfylld dragningskraft i allt det där. Som att sjukdomar nässlas in i varje rad.
2017-09-19

  Öknens Ros VIP
Kärleken är död, länge leve kärleken!
2017-09-19

  henke_r
Mästerligt!
2017-09-18

    ej medlem längre

som en fantasy
in the darkness the Devil ...
biosalongen är fylld till taket

2017-09-18

    Sefarge VIP
Hårt knäckebröd
med Valium.Tack
:}

2017-09-18

    ej medlem längre
Avslut skall inte vara romantiska. De skall vara iskalla, typ som i Der Todesking.
2017-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP