Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kulturmöte

Någon du ännu inte känner

Bär på ditt livs bästa lärdomar

Kanske nyckeln är att våga fråga,

till att leva,

 

...älska




Fri vers av Po VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-19 00:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Po
Po VIP