Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några sanningens ord....


Kyskhetsbälten och fikonlöv

Kyskhetsbälten och fikonlöv
Mången moralist sägs hylla
Kyskhetsbälten och fikonlöv
Har blott en uppgift att fylla
Kyskhetsbälten och fikonlöv
Gör att livet ej blir härligt
Kyskhetbälten och fikonlös
Är blott någonting förfärligt




Bunden vers (Rim) av Pehr Werz
Läst 257 gånger
Publicerad 2017-09-21 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pehr Werz